Wij zijn Savvii

Vanaf vandaag bundelen wij onze krachten met Savvii

Savvii is dé Managed Hosting Specialist in Nederland. Wij blijven jouw betrouwbare partner voor hosting oplossingen en managed dienstverlening. Samen met Savvii breiden we onze expertise en kennis uit. Naast onze huidige specialismes Plesk en DirectAdmin is er nu ook veel expertise van Magento, Shopware en WordPress. Alles om jou als klant nog beter te bedienen en ruimte te bieden voor groei.

Wat vind je belangrijk bij een Hosting Specialist?

Veel van onze klanten en partners vinden een goed bereikbare support afdeling met specialistische kennis, en ondersteuning van meerdere smaken applicaties belangrijk. Daarom breiden wij in de komende maanden de dienstverlening uit. Door het samengaan met Savvii zijn er meer specialisten in huis om te kunnen helpen bij technische vragen. Ook breiden we onze producten uit, zodat we aan de groeiende vraag van onze klanten kunnen voldoen.

Met Savvii zijn we dé Specialistische Managed Hosting provider voor Digital Agencies, Developers en Webshops. Onze missie is: onze klanten verder helpen door supersnelle, veilige en stabiele hosting. Nieuwe technologieën brengen uitdagingen met zich mee. Daarom blijven we onze producten continu technisch verbeteren.

We hopen je via deze weg voldoende geïnformeerd te hebben en zijn ervan overtuigd dat deze stap bijdraagt aan onze missie om dé Managed Hosting Specialist voor jou te zijn.

Mocht je vragen hebben, laat het ons weten. Wij zijn er voor jou, wij zijn Savvii.

Vragen?

Onze experts
helpen je verder!

036-3690019 (10-17u)

Het is erg druk. Mail ons!

E-mail ons

7 dagen per week.

Veelgestelde vragen

Meer dan 150 antwoorden

Wij zijn