Server Backup

Maak automatisch backups naar de Mihos.net Cloud van elke Linux of Windows server. Waar dan ook ter wereld, ongeacht locatie en provider.

Backup pakkettenR1Soft SaaSData in veilige handen
Backup pakketten Inclusief software en onbeperkte ondersteuning.
Start
10,00p/m

100 GB backup opslag

Onbeperkt aantal herstelpunten

Pro-actieve monitoring

Plus
25,00p/m

500 GB backup opslag

Onbeperkt aantal herstelpunten

Pro-actieve monitoring

Extra opslag ‚ā¨ 5 per 100GB

Server Backup wordt niet als losse dienst verkocht. Backup Start is inbegrepen bij ons managed hosting aanbod.

Backups zonder zorgen </p>
Backups zonder zorgen

De Online Backup webinterface maakt het maken en beheren van backups eenvoudig. Na het inloggen zie je meteen of alle backups succesvol zijn gemaakt.

Met een klik maak je een backup, stel je automatische backups in met een interval naar keuze of zet je een backup terug. Op bestandsniveau, MySQL/MSSQL databaseniveau, of bare-metal.

Backup mislukt? Je krijgt direct een notificatie per email.

Bewezen betrouwbaar </p>
Bewezen betrouwbaar

Mihos.net Server Backup is op basis van de R1soft Continuum, betrouwbaar bewezen backup software voor Linux en Windows servers. R1soft Server Backup kan met minimale impact elk uur een backup maken. Bovendien is het restoren van MySQL, MSSQL, Exchange en losse bestanden mogelijk. Ook baremetal restore behoort tot de mogelijkheden.

Server Backup is whitelabel en via API aanspreekbaar, en daarom ook geschikt voor resellers.

Encryptie & privacy </p>
Encryptie & privacy

De communicatie tussen de te backuppen server en de Mihos.net cloud verloopt via een versleutelde verbinding. Daarnaast kan via de backup webinterface worden gekozen om backups versleuteld (AES-256) op te slaan.

Uiteraard voldoet de Mihos.net backup dienst aan de Europese Privacyverordening. Een verwerkersovereenkomst (AVG) is beschikbaar.

Data wordt opgeslagen in Nederland.

Overal inzetbaar

Online Backup van Mihos.net is de oplossing voor het maken van (off-site) backups, of dit nu een cloud of dedicated server is die bij ons gehost wordt, of een andere (cloud) provider zoals AWS of Azure.

Vragen? Neem contact op.
Onze voordelen Mihos is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd Verwerkersovereenkomst (AVG) beschikbaar Data bewaard in ons datacenter in Nederland Mihos is een onafhankelijk Nederlands bedrijf Sinds 2002, dus meer dan 20 jaar ervaring

Wij zijn