No-nonsense en doen wat je belooft.

Zo kan je ons omschrijven. Sinds 2002 zijn we uitgegroeid tot een volledig onafhankelijke hosting- en cloud provider met ISO gecertificeerd TIER-3 datacenter. Als Nederlands familiebedrijf staat continuïteit en een duurzame relatie met onze klanten voorop.

We zijn er voor elk type klant en voor elk hosting vraagstuk.

Sinds 2002 ISO 9001 & 27001 gecertificeerd SIDN en DNS.be deelnemer

Klanten geven ons een 8,7

Daar zijn we trots op. Een bewijs dat onze specialistische hosting kennis en unieke manier van werken wordt gewaardeerd door zowel particulieren, MKB als multinationals: persoonlijke service, meedenken en streven naar maximale tevredenheid.

Zij gingen al voor:

Onafhankelijk

Mihos.net beschikt over een TIER-3 datacentrum in Almere, een glasvezelring naar Amsterdam en een eigen netwerk (AS200831), waardoor we volledig onafhankelijk opereren en snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Betrouwbaar

Onze ISO 9001 en ISO 27001 certificering toont aan dat we voldoen aan de hoogste internationale normeisen voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Daarnaast zijn we deelnemer van de SIDN en DNS.be en PCI DDS compliant.

Geen addertjes

De prijzen die wij vermelden zijn all-in prijzen. Zo is webhosting inclusief spam/virus filter, een uitgebreide WordPress toolkit om snel aan de slag te kunnen met WordPress, en een onbeperkt aantal emailadressen.

Bereikbaar

Je kan ons zeven dagen per week bereiken. Problemen doen zich tenslotte niet alleen tijdens kantooruren voor. We kennen geen eerste lijn support; je spreekt direct met een Mihos.net specialist die weet waar hij het over heeft.

Linux specialisten

20 jaar aan Linux en Unix ervaring: niets is te gek voor onze specialisten. Van een Varnish tot Ceph, WordPress tot Magento en CentOS tot FreeBSD: wij configureren en (indien gewenst) onderhouden het!

Meer weten?

We vertellen het je graag.

Neem contact op
Vragen?

Onze experts
helpen je verder!

036-3690019 (10-17u)

Het is erg druk. Mail ons!

E-mail ons

7 dagen per week.

Veelgestelde vragen

Meer dan 150 antwoorden

Wij zijn