Mihos.net Datacenter

Het TIER-3 Mihos.net datacenter onder de rook van Amsterdam is het hart van onze hosting en cloud diensten.

Download datasheet
TIER-3 Gecertificeerd Groen
100% beschikbaarheid Groen datacenterGecertificeerd datacenter
100% beschikbaarheid

Servers vereisen een stabiele omgeving, daarom is zowel de stroomtoevoer als de koeling dubbel uitgevoerd. Bij het wegvallen van de netspanning zullen eerst de UPS’en en daarna de noodstroomgeneratoren het werk direct overnemen zonder dat de spanning op de datavloer wegvalt. Tot maar liefst 48 uur zonder dat de dieseltanks hoeven te worden bijgevuld.

N+2 noodstroomsysteem N+2 koeling N+1 brandblussing en detectie Gescheiden A- en B-feed Systemen maandelijks getest
Milieuvriendelijk datacenter </p>
Milieuvriendelijk datacenter

Het Mihos.net datacentrum is energie-efficiënt door gebruik te maken van de laatste koeltechnieken, zoals free-cooling waardoor er buitenlucht gebruikt wordt om te koelen wanneer de temperatuur buiten onder de 20 graden is. Daarnaast zijn de UPS systemen 99% efficiënt door gebruik te maken van de laatste technologie van Schneider Electric.

De PUE (Power Usage Effectiveness) is hierdoor 1.2. Hiermee behoort het Mihos.net datacentrum tot een zeer energiezuinig datacenter.

Gecertificeerd datacenter Het Mihos.net datacenter is gecertificeerd volgens internationale normen.
ISO 9001:2015 </p>
ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Doen wat je belooft en toon dat aan. Het resultaat mag er zijn: 98% van onze klanten zou Mihos.net aanbevelen.

Bekijk certificaat
ISO 27001:2013 </p>
ISO 27001:2013

Hiermee tonen wij aan de juiste voorzorgsmaatregelen te hebben getroffen om data te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. De certificering geeft aan dat Mihos.net het informatieproces beheerst en de data van haar klanten goed heeft beveiligd. Gezien de Europese privacywetgeving een absolute pre!

Bekijk certificaat
Vragen?

Onze experts
helpen je verder!

036-3690019 (10-17u)

Het is erg druk. Mail ons!

E-mail ons

7 dagen per week.

Veelgestelde vragen

Meer dan 150 antwoorden

Wij zijn